Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату11.01.2020, 12:43

Секретар РНБО України провів нараду з представниками органів сектору безпеки і оборони з питань катастрофи літака авіакомпанії «МАУ»

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів нараду з представниками органів сектору безпеки і оборони з питань катастрофи літака авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» в Ірані.

Секретар РНБО України повідомив, що Президент України Володимир Зеленський провів розмову з представниками української експертної групи і подякував їм за роботу.

Голова Служби безпеки України Іван Баканов поінформував про перебіг роботи української експертної групи.

Перший заступник Міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий повідомив, що експерти МВС України та слідчі Національної поліції зібрали ДНК-зразки родичів загиблих і направили сьогодні зранку електронну ДНК-формулу українським експертам, які працюють на місці трагедії у Тегерані. «Очікуємо від іранської сторони ідентифікації тіл та повернення їх до Києва», - сказав він.

За словами Першого заступника Генерального прокурора України Віталія Каська, триває робота над кваліфікацією злочинних діянь, що призвели до трагедії.

На нараді також йшлося про те, що нині українські експерти працюють над розшифруванням інформації, що міститься у «чорних скриньках» літака Boeing 737 рейсу PS 752.

Секретар РНБО України зазначив, що суспільству буде оперативно надаватися інформація про результати розслідування авіакатастрофи.

Фотогалерея