Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату12.04.2024, 14:51

В Україні запустили міжвідомчу освітню платформу для представників сектору безпеки та оборони

Photo_1.jpgЗаступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Демедюк спільно з Національною академією Служби безпеки України презентував представникам сектору безпеки і оборони України та міжнародним партнерам міжвідомчу освітню платформу з 12 сертифікатних програм.

Photo_2.jpgУчасть у заході взяли представники РНБО України, державних і правоохоронних органів, військових підрозділів, відомчих навчальних закладів. Також до обговорення долучились міжнародні партнери з Консультативної Місії ЄС в Україні, Представництва НАТО в Україні та CRDF Global в Україні.

 «Освітня міжвідомча платформа на базі Академії СБУ – важливий крок не лише для нашої держави, але й міжнародної безпеки. Сподіваюсь, вона стане лідером у науковій та практичній площині щодо діяльності спецслужб і всього сектору безпеки та оборони», –  сказав заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Демедюк.

Photo_3.jpgЗавдяки міжвідомчій освітній платформі фахівці сектору безпеки і оборони зможуть пройти короткострокові навчання в Академії СБУ за напрямами боротьби з тероризмом, оперативно-розшукової діяльності, захисту об’єктів критичної інфраструктури, оперативної психології, охорони держтаємниці, переговорної діяльності у кризових ситуаціях, протидії злочинам із використанням віртуальних активів тощо.

«Тематика освітніх програм міжвідомчої освітньої платформи зумовлена не лише двома роками повномасштабної воєнної агресії, але насамперед потребами і запитами наших Сил безпеки та оборони. За два роки Академія СБУ вже провела десятки тренінгів для НАБУ, ДБР, МЗС, Генштабу, Міноборони. І це демонструє запит на наші освітні послуги», – зазначив ректор Академії Андрій Черняк.

Також керівник НА СБУ додав, що програми є гнучкими та можуть враховувати індивідуальні потреби підрозділів сектору безпеки та оборони.