Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату18.03.2024, 14:36

Зведення з фронту, витрати і надходження боєприпасів, дані розвідок: Президент України провів Ставку

stavka_18032024.jpegПрезидент України Володимир Зеленський у понеділок, 18 березня, провів чергове засідання Ставки Верховного головнокомандувача. Відбулися детальні доповіді щодо основних напрямків на фронті, щодо витрат та надходження боєприпасів, даних розвідок.

«Ставка. Отримав детальні зведення з фронту. Доповідь Головкома Олександра Сирського за основними напрямками активних дій. Доповіді щодо витрат та надходження боєприпасів, дані розвідок. Також пройшлися по стану виконання укладених контрактів та контрактування на майбутні періоди: закупівля та виробництво техніки, озброєння, снарядів», – зазначив Президент України.

Володимир Зеленський також повідомив, що під час засідання було заслухано доповіді щодо виконання попередніх рішень Ставки. Йдеться про захист об’єктів критичної інфраструктури та будівництва оборонних рубежів.

«Заслухав доповіді щодо виконання попередніх рішень Ставки. По-перше, щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури: енергетика, водо- та газозабезпечення. Доповіді Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, віцепрем’єра Олександра Кубракова, голів правління «Нафтогазу» Олексія Чернишова та «Укренерго» Володимира Кудрицького. По-друге, щодо продовження будівництва оборонних рубежів. Заслухали Прем’єр-міністра та голову спеціальної служби транспорту Міністерства оборони Богдана Бондара. Робота триває», – підсумував Володимир Зеленський.