Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату26.02.2024, 09:26

Олексій Данілов: Цивілізований світ має об’єднати зусилля для досягнення добробуту й безпеки у світі

IMG_4217.jpgСекретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов зустрівся з делегацією штаб-квартири НАТО на чолі з помічником Генерального секретаря НАТО з політичних питань та політики безпеки Борисом Руге.

Сторони обговорили безпекову ситуацію в Україні та світі, спільні дії української держави й світової спільноти щодо протидії російській агресії, постачання західної військової допомоги.

Олексій Данілов акцентував на незмінності процесу деколонізації росії: «Цей процес є викликом для цивілізованого світу, тому світ має об’єднати зусилля для досягнення добробуту й безпеки».

IMG_4187.jpgЗі свого боку Борис Руге запевнив у незмінності підтримки НАТО України. Він наголосив, що Генеральний Секретар НАТО Єнс Столтенберг безперервно працює над тим, щоби Альянс надавав Україні всебічну допомогу.

«Коли Єнс Столтенберг говорить про допомогу Україні, то завжди підкреслює, що це не благодійність, а інвестиція у безпеку Альянсу. Ми прагнемо до інтеграції України в НАТО, аби гарантувати її безпеку та недоторканність в майбутньому», – зазначив він.