Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату07.02.2024, 14:26

«Стійкість під час кібервійни»: Олексій Данілов відкрив Київський міжнародний форум з кібербезпеки

IMG_3270.jpegЦифровізований світ потребує серйозного кіберзахисту. На цьому акцентував 7 лютого 2024 року Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, відкриваючи Київський міжнародний форум з кібербезпеки «Стійкість під час кібервійни».

IMG_3079.jpegОлексій Данілов наголосив на тому, що реалізація української цифрової політики має вагоме значення для національної стійкості України, особливо під час війни з російською федерацією, коли високий ступінь цифровізації країни допомагає долати виклики, пов’язані з агресією.

IMG_3196.jpegСекретар РНБО Україні нагадав, що саме за роботи віцепрем'єр-міністра — Міністра цифрової трансформації України Михайла Федорова «наша країна перейшла у фазу тотальної цифровізації».

IMG_3194.jpegОлексій Данілов закликав учасників форуму до співпраці й зазначив, що наразі кожна країна починає будувати взаємовигідні партнерства та поширювати цифрові рішення на міжнародному рівні.

Фотогалерея

 

Для довідки:

7 лютого у столиці розпочав свою роботу Київський міжнародний форум з кібербезпеки 2024 «Стійкість під час кібервійни». Це найбільша за останні роки подія у сфері кібербезпеки в Україні, що обʼєднала під одним дахом представників держави, технологічних компаній, провідних експертів галузі та кіберкомʼюніті.

Мета Форуму – переосмислення українського досвіду кібервійни та його використання у розвитку стратегій країн демократичного світу задля підвищення кіберстійкості через застосування сучасних технологій, інструментів дипломатії, міжнародного права та активної кібероборони.

Київський міжнародний форум з кібербезпеки започатковано Національним координаційним центром кібербезпеки (НКЦК) при РНБО України і Фондом цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global). Цьогорічна подія відбуватиметься за підтримки Державного департаменту США.

Дізнатися детальніше про Київський міжнародний форум з кібербезпеки можна на сайті cyberforumkyiv.org.