Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату16.01.2024, 14:10

НКЦК, Мінветеранів та CRDF Global запускають програму «Кіберзахисники» для реінтеграції українських ветеранів

Cyber_defenders_012024.jpegНаціональний координаційний центр кібербезпеки при Раді національної безпеки і оборони України та Міністерство у справах ветеранів України спільно з Фондом цивільних досліджень та розвитку США (CRDF Global) розпочинають реінтеграційну програму «Кіберзахисники». Ініціатива має на меті сприяти професійному розвитку українських ветеранів та ветеранок у сфері кібербезпеки.

Головна мета програми – створити умови для здобуття ветеранами необхідних навичок та знань для успішної кар'єри в галузі кібербезпеки. Ініціатива передбачає комплексне навчання з кіберзахисту та кібероборони, а також підтримку у працевлаштуванні в державному секторі або можливість працювати в інституціях сектору кібербезпеки України.

Програма «Кіберзахисники» включає:

Програма пропонує рівні можливості для участі усім ветеранам, включаючи тих, хто має воєнні поранення, травми чи інвалідність. Взяти участь можуть ветерани і ветеранки, які на період навчання перебуватимуть у м. Києві та чий стан здоров'я дозволяє ефективно навчатися онлайн та/або офлайн (4 години щоденно). Також необхідно володіти англійською мовою не нижче рівня А2 та базовими знаннями у сфері кібербезпеки чи IT.

Навчання розпочнеться 12 лютого 2024 після проходження кандидатами двох етапів відбору.

Зареєструватись для участі в програмі можна до 26 січня 2024 року за посиланням: https://forms.gle/n8qfe5KXLBC5N6QN6

Програма «Кіберзахисники» стане важливим кроком на шляху реінтеграції ветеранів та ветеранок в сучасне суспільство, сприяючи не лише їхньому особистому розвитку, а й зміцненню системи кібербезпеки України.