Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату13.10.2023, 13:10

Андрій Зюзь: Створення ефективного цифрового простору для ветеранів війни сприятиме збереженню їхньої ролі в історії та житті нації

Andriy Zyuz 12102023.jpegСтворення цифрового простору для ветеранів є надзвичайно важливою і актуальною ініціативою, адже сприяє покращенню якості життя, успішній інтеграції в суспільство та збереженню їхньої важливої ролі в історії та житті нації. На цьому наголосив керівник Апарату Ради національної безпеки і оборони України Андрій Зюзь під час виступу на форумі «Цифра захисникам», організованого Міністерством у справах ветеранів України спільно з Програмою розвитку ООН за підтримки уряду Японії.

А.Зюзь підкреслив, що загрози та проблеми, пов’язані з ветеранами, які повертаються до цивільного життя після служби на фронті, дійсно є важливими і актуальними. «Сотні тисяч українців, які пройшли і пройдуть через війну, можуть повертатися до цивільного життя з різними проблемами та втратами: фізичними та психологічними травмами, втратою товаришів по зброї, складнощами з адаптацією до нових умов тощо», - зазначив він.

При цьому керівник Апарату Ради національної безпеки і оборони України зауважив, що на сьогодні Україна не лише активно розвиває інформаційний та технологічний сектор, а й є помітним гравцем у галузі цифрової індустрії. Тому, підкреслив він, «ініціативи Мінветеранів сприятимуть доступу ветеранів до цифрового простору та підтримці їх у цьому процесі».