Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату04.10.2023, 20:05

Апарат РНБО України імплементує спільний з КМЄС проєкт із розбудови сучасної системи зв’язку

Наявність сучасного зв’язку для координації діяльності державних органів України в сфері національної безпеки давно вже стало вимогою часу.

Впроваджуючи в життя вимоги Держспецзв’язку щодо створення мультимедійної системи мультисервісної платформи Національної телекомунікаційної мережі, Апарат Ради національної безпеки і оборони України за проєктної підтримки Консультативної Місії Європейського Союзу в Україні здійснює розгортання та суттєве нарощування мультимедійних послуг для потреб Апарату в рамках системи міжвідомчого телефонного зв’язку.

Ми відходимо від старих радянських стандартів автоматичного телефонного зв’язку, який не тільки застарів морально і є вартісним в обслуговуванні, але також уразливим з точки зору технічного захисту.

Syuz-badrak_KMES_04102023.jpegВстановлюючи обладнання одного з найвідоміших західних виробників, ми створюємо сучасний зручний інтерфейс, що містить у собі системи IP-телефонії, аудіо-, відео- та вебконференцій, обміну поштовими та миттєвими повідомленнями. Вони значно підвищують швидкість, зручність та захист у роботі працівників Апарату Ради з іншими державними органами, які входять до cкладу сил безпеки та оборони України.

Сьогодні, 4 жовтня, керівник Апарату РНБО України Андрій Зюзь нагородив радника з питань національної безпеки КМЄС в Україні Максима Будакова медаллю «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» ІІІ ступеня.