Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату02.10.2023, 17:06

Секретар РНБО України О. Данілов провів зустріч з міністром оборони Великобританії Грантом Шаппсом

British Defense Minister_2.jpegСекретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів зустріч із делегацією Великої Британії на чолі з міністром оборони Великобританії Грантом Шаппсом.

У заході також взяли участь перший заступник Секретаря РНБО України, генерал-полковник Руслан Хомчак, керівник Апарату РНБО України Андрій Зюзь, керівник служби з питань зовнішньої безпеки Сергій Трачук.

Під час зустрічі сторони обговорили актуальні питання двостороннього безпекового співробітництва та перспективи його подальшого розширення.

Секретар РНБО України подякував Великобританії за фінансову, оборонну, гуманітарну підтримку і допомогу у боротьбі з російською агресією.

British Defense Minister_3.jpegВодночас Грант Шаппс запевнив у незмінності підтримки Україні на її шляху до відновлення територіальної цілісності, наголосивши, що Великобританія продовжить допомагати Україні у сфері оборонної індустрії, навчання українських військових, питаннях поствоєнної розбудови України. 

У ході зустрічі О.Данілов висловив задоволення щодо перспектив співпраці з Повноважним Послом Великої Британії в Україні Мартіном Харрісом. 

Своєю чергою О.Данілов, спілкуючись з Повноважним Послом Великої Британії в Україні Мартіном Харрісом, висловив впевненість у надійності підтримки Великобританією українського народу.