Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату23.05.2023, 17:03

23 травня 2023 року відбувся практичний семінар з питань створення та функціонування національної системи захисту критичної інфраструктури (КІ): фізичний та кіберзахист об'єктів КІ в Україні

У заході взяли участь представники Офісу Президента України, Секретаріату Кабінету Міністрів України, секторальних та функціональних органів, від Апарату РНБО України - керівник служби з питань безпеки критичної інфраструктури Ірина Тимошенко.

Семінар організовано Департаментом захисту критичної інфраструктури Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України за підтримки CRDF Global та Державного департаменту США.

Учасники семінару обговорили особливості ведення та заповнення Реєстру об'єктів критичної інфраструктури, порядок віднесення об'єктів до КІ, етапи побудови національної системи захисту КІ, проєкт Національного плану захисту та забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури.

Також було акцентовано на завданнях Генерального штабу ЗСУ, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій щодо захисту об'єктів КІ.