Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату22.05.2023, 16:42

НКЦК поглиблює співпрацю з провідною компанією з кібербезпеки Recorded Future

Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Демедюк, керівник служби з питань інформаційної безпеки та кібербезпеки Апарату РНБО України Наталія Ткачук та керівник Управління забезпечення діяльності НКЦК Сергій Прокопенко під час робочої зустрічі з генеральним директором і співзасновником Recorded Future Крістофером Альбергом обговорили шляхи поглиблення практичного співробітництва між НКЦК та цією компанією.

«Сьогодні кібератаки – це повноцінна складова війни росії проти України. І для перемоги у кібервійні ми використовуємо всі наявні ресурси – постійно взаємодіємо з провідними компаніями та урядами демократичних країн світу, посилюємо співпрацю для обміну інформацією, проводимо навчання, разом протидіємо агресії рф. Адже лише завдяки спільним зусиллям ми можемо пришвидшити перемогу України та здолати спільного ворога. І ми вдячні компанії Recorded Future за допомогу та високо цінуємо їхню підтримку», – зазначив С. Демедюк.

З початку повномасштабного вторгнення Recorded Future надала розвідувальні дані для захисту критичної інфраструктури України та допомагає у розслідуванні воєнних злочинів росії. Також компанія відкрила доступ до програмної платформи Intelligence Cloud на понад $10 мільйонів.

Довідково: Recorded Future є найбільшою в світі компанією з кібербезпеки. Кібербезпекова хмара Recorded Future забезпечує повне покриття, включаючи супротивників, інфраструктуру та цілі. Компанія зі штаб-квартирою в Бостоні та офісами та співробітниками по всьому світу співпрацює з понад 1500 компаніями та урядовими організаціями у понад 64 країнах.