Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату17.05.2023, 14:46

Олексій Данілов: Українська ППО блискуче виконала завдання із захисту від аеробалістичних ракет

Українська ППО блискуче виконала завдання із захисту від аеробалістичних ракет. На цьому наголосив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов в ефірі «Суспільного» у вівторок, 16 травня 2023 року.

За словами Секретаря, рф 16 травня застосувала таку велику кількість ракет «Кинджал», оскільки була переконана у неспроможності України їх збити.

«Після повідомлення про перший збитий «Кинджал» росіяни довго не вірили в це, вважали, що це не відповідає дійсності, і заявляли про неможливість збиття цих ракет. Наша ППО блискуче впоралася зі своїм завданням», - сказав Секретар РНБО України.

Коментуючи заяву міноборони рф про нібито знищення системи ЗРК «Patriot» в Україні, Олексій Данілов зауважив: «Вони мають щось говорити».

Секретар РНБО України також заявив, що громадяни, які публікують інформацію про роботу сил ППО, нестимуть відповідальність: «Був випадок, коли наші громадяни, не розуміючи дуже небезпечної ситуації, викладали відео. Це неприпустимо. Я більш ніж впевнений, що вони нестимуть за це відповідальність».