Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату19.04.2023, 11:28

Апарат РНБО України і Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого підписали Меморандум про співробітництво

Апарат Ради національної безпеки і оборони України і Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого у середу, 19 квітня ц.р., уклали Меморандум про співробітництво. 

19_04_1.jpg

19_04_3.jpgЗгідно з документом, який підписали Керівник Апарату РНБО України Андрій Зюзь і ректор Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого Анатолій Гетьман, Сторони планують співпрацювати, зокрема, у частині розроблення проєктів, нормативних актів та документів з питань національної безпеки і оборони для потреб Апарату РНБО України.

Крім того, заплановано продовжити практику підготовки студентів цього університету з метою набуття і вдосконалення професійних знань, умінь та навичок державних службовців Апарату Ради.

19_04_2.jpg

«Залучення науково-викладацького складу та студентства до державотворчих процесів у країні - важливий тренд сьогодення. Адже саме вони є генераторами та розробниками нових ідей та впровадження сучасних проєктів політико-правового напряму, зокрема з питань національної безпеки і оборони», - зазначив Андрій Зюзь.

У цьому контексті він високо оцінив рівень фахової підготовки студентів університету, які нині проходять практику в Апараті РНБО України.