Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату06.04.2023, 11:51

Олексій Данілов: Усіх дітей, яких рф вивезла з території України, обов’язково буде повернуто додому

Усіх дітей, яких рф вивезла з території України, обов’язково буде повернуто додому. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов в ефірі «24 каналу» у середу, 5 квітня ц.р.

Секретар РНБО України насамперед закликав згадати всіх українських дітей, яких за наказом путіна було вбито, висловивши обурення тим, що кремлівський керманич досі «рукостискальний» у світі.

«Ця мерзота вбила 500 дітей. І з ним ведуть якісь перемовини, тиснуть руку, про щось розмовляють чи то телефоном, чи то очно, - сказав він. – Це нонсенс».

Олексій Данілов обурився виступом російської «уповноваженої з прав дитини» Марії Львової-Бєлової під час неформальної зустрічі Ради безпеки ООН, яку скликала рф, аби обговорити «евакуацію» українських дітей із зони бойових дій.

На переконання Секретаря РНБО України, нині потрібно змінювати уставні документи міжнародних інституцій, приводити їх у відповідність «насамперед справедливості». «Думаю, що такий час настав, і усі намагання росіян у якійсь спосіб маніпулювати будуть нікчемними», - заявив він.