Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату20.03.2023, 12:59

НКЦК розпочав співпрацю з міжнародною компанією «Інтернет 2.0»

Національний координаційний центр кібербезпеки при Раді національної безпеки і оборони України підписав меморандум про співпрацю з провідною організацією з кібербезпеки США та Австралії «Інтернет 2.0». Сторони домовилися про співробітництво у сфері кібербезпеки та проведення спільних навчальних тренінгів.

«Жодна країна не може протистояти сучасним викликам у кіберпросторі самостійно. Ми постійно взаємодіємо з міжнародними партнерами, посилюємо співпрацю для обміну інформацією, проводимо навчання, разом протидіємо агресії рф, оскільки російські хакери – загроза не лише для України, а й для всього світу. Вдячні урядам та приватним компаніям демократичних країн за підтримку та високо цінуємо їхню допомогу», – зазначив заступник Секретаря РБНО України Сергій Демедюк.

За сприяння Міністерства цифрової трансформації Україна стала першим у світі партнером «Інтернет 2.0» за межами країн розвідувального альянсу Five Eyes (FVEY), до якого входять Австралія, Канада, Нова Зеландія, Велика Британія та США. Компанія надаватиме свої технології та поділиться передовим досвідом для потреб кіберзахисту України. Також «Інтернет 2.0» відкрила офіс в Україні.

Довідково:

«Інтернет 2.0» — це провідна організація з кібербезпеки США та Австралії, місія якої — захищати клієнтів і партнерів від найсучасніших загроз. Основні продукти «Інтернет 2.0» – технологічні рішення з кіберзахисту Cloaking Firewall і Malcore. Підрозділ компанії Advanced Practices надає аналітично-розвідувальні послуги.