Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату11.02.2023, 21:08

Олексій Данілов: росія - колоніальна імперія, яка не зможе існувати у нинішньому вигляді

Найближчим часом росія припинить своє існування в існуючих межах, луснувши як стиглий херсонський кавун. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов в ефірі національного телемарафону на телеканалі «1+1» у суботу, 11 лютого 2023 року.

росія, наголосив Секретар РНБО, - колоніальна імперія, яка не зможе існувати у нинішньому вигляді.

«Буде вільна Ічкерія, Татарстан, Дагестан, і світ має готуватися до цих процесів», - запевнив О.Данілов.

Коментуючи заяву заступника міністра закордонних справ рф с.вершиніна про готовність кремля до мирних переговорів з Україною, Секретар РНБО акцентував, що великий наступ та проєкт «Друга Україна» тріщать по швах: «З великим наступом у росіян проблеми. Сьогодні наші війська потужно відбивають великий наступ росіян».

Водночас Олексій Данілов відмітив, що на території України продовжують працювати політтехнологи часів януковича, які просувають тезу так званого «корейського варіанту» завершення війни».

Секретар РНБО закликав припинити цю антидержавницьку діяльність: «Другої України не буде, а буде єдина і велика країна».

«Ми, українці, самостійно розберемося, як має розвиватися наша держава. Підкилимно без нас ніхто не зможе домовлятися», - запевнив О.Данілов.