Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату05.12.2022, 19:07

О. Данілов: Українці непереможні, бо здатні об’єднатися і як один захищати свою країну

Українці непереможні, бо здатні об’єднатися і як один захищати свою країну. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов під час зустрічі з представниками міжнародних волонтерських організацій та їхніх представників в Україні у понеділок, 5 грудня ц.р.

05_12_2.jpgСекретар РНБО подякував представникам волонтерських організацій за внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони України, самовіддану благодійну і гуманістичну діяльність в умовах воєнного стану, і обговорив з ними актуальні напрями подальшої роботи в цій сфері.

О. Данілов також зазначив, що у разі надходження допомоги від партнерів у потрібному нам обсязі «перемога настане скоріше».

05_12_3.jpgГоворячи про поточу ситуацію, Секретар РНБО заявив, що «ми не маємо права зупинятися, приставати на пропозиції стосовно перемовин з ворогом», підкресливши, що громадяни України не сприймуть цього.

О. Данілов вручив медалі «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» І ступеня директору представництва благодійної організації благодійного фонду «Самаритянин Перс» в Україні Райану Лейну, засновниці, голові громадської організації «Волонтерська сотня «Доброволя» Наталії Воронковій, директорові з розвитку фонду «Ми з Україною» в Польщі та Україні, засновника ГО «Правда» Сергію Лесні.