Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату24.11.2022, 14:34

В Україні стартував Національний оборонний хакатон 2022

В Україні стартував Національний оборонний хакатон 2022.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, звертаючись до учасників Хакатону, зазначив, що переважна більшість з них «вже знаходиться на фронті 3192 дні» - з 27 лютого 2014 року, коли «російська ганчірка з’явилася на одному з офіційних приміщень України в Криму».

0095.jpg«Те, чим ви займаєтесь, є абсолютно неперевершеним, тому що вперше в світі триває відкрита кібервійна з дуже складним і сильним супротивником, який має на меті знищити нашу країну, нашу державність, наш народ, - сказав О. Данілов. - Але я більш ніж впевний, що завдяки і вашій службі, вашій роботі, вашій спільноті перемога буде за нами».

«Коли ми працюємо спільно, нашу країну не зможе подолати жоден ворог», - сказав Секретар РНБО України, побажавши учасникам заходу успіху і натхнення.

Участь у роботі Національного оборонного хакатону 2022 беруть, зокрема, заступник Секретаря РНБО України Сергій Демедюк, заступник Міністра оборони України Олег Гайдук, представники інших міністерств і відомств, народні депутати України, секретар НКЦК - керівник профільної служби Апарату РНБО України Наталія Ткачук, CRDF GLOBAL в Україні Михайло Верич, фахівці з кібербезпеки – представники приватного сектору та країн-партнерів.