Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату19.10.2022, 15:04

В Апараті РНБО України обговорили питання посилення захисту об’єктів критичної інфраструктури від російських атак

Питання посилення захисту об’єктів критичної інфраструктури енергетичної галузі від атак російських окупантів, основні проблеми та шляхи їх вирішення обговорили в Апараті Ради національної безпеки і оборони України під час наради під головуванням заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергія Демедюка.

narada_19_10.jpgУчасть у заході взяли представники Кабінету Міністрів України, НЕК «Укренерго», Генерального штабу Збройних Сил України, Служби безпеки України, Національної гвардії України та інших зацікавлених відомств.

«Енергогенеруючі й розподільчі компанії – ціль №1 для окупантів. Тому напередодні зими дуже важливо захистити ці об’єкти від ворога», – зазначив С.Демедюк.

Керівник служби з питань безпеки критичної інфраструктури Апарату РНБО України Ірина Тимошенко наголосила, що за підсумками наради напрацьовано плани щодо подальшої роботи із захисту об’єктів критичної інфраструктури (ОКІ) та взаємодії між відповідними міністерствами, відомствами та операторами ОКІ.