Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату31.08.2022, 14:56

НКЦК поглиблює співпрацю з міжнародними партнерами у сфері кібербезпеки

31 серпня 2022 року фахівці Національного координаційного центру кібербезпеки при Раді національної безпеки і оборони України провели робочу зустріч з представниками уряду Румунії та міжнародних компаній, які працюють у сфері кібербезпеки.NKCK_31_08.jpeg

У зустрічі взяли участь керівник управління забезпечення діяльності НКЦК профільної служби Апарату РНБО України Сергій Прокопенко, представник Управління національної кібербезпеки Румунії Мірчем Стояном, СЕО компанії Sandline Раду Станеску та регіональний директор компанії EC-Council Філіп Блейк. Обговорювалося співробітництво у сфері протидії кібератакам, обміну інформацією, а також подальше партнерство в освітніх проєктах.

«Жодна країна не може протистояти сучасним викликам кібербезпеки самостійно. Ми постійно взаємодіємо з міжнародними партнерами, посилюємо співпрацю для обміну інформацією, проводимо навчання, разом протидіємо агресії рф, оскільки російські хакери – загроза не лише для України, а й для всього світу, – зазначив Сергій Прокопенко. – Тільки разом ми можемо пришвидшити перемогу України та здолати спільного ворога. Тому НКЦК вдячний урядам і приватним компаніям демократичних країн за підтримку та високо цінує їхню допомогу».