Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату25.08.2022, 11:34

О. Данілов: Перемога України має бути такою, щоб назавжди унеможливити спроби рф зазіхнути на чужі території

Перемога України має бути такою, щоб назавжди унеможливити спроби рф зазіхнути на чужі території. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов в ефірі «Радіо Свобода» 24 серпня ц.р.

«Вся територія нашої країни включно з Кримом, Донецькою та Луганською областями буде звільнена від агресора», - наголосив О. Данілов.

Водночас Секретар РНБО зазначив, що «війна – складна річ, і нам треба набратися терпіння, легко не буде». За його словами, «буде велика війна з рф, і нашим воїнам, усьому суспільству потрібно докладати багато зусиль для того, щоб перемога була за нами».

«Нам треба здобути таку перемогу, яка перекреслить можливості рф повторювати те, що вона робила з 2008 року, почавши з Грузії. Нам потрібна така перемога, щоб раз і назавжди зламати хребет цієї тварюки, яка постійно зазіхає на чужі території, - сказав він. - Їх сакральна мета – знищити Україну, знищити нашу націю, і наше завдання – перемогти у цій війні. Якщо ми зараз цього не зробимо, війна буде відкладеною, і росіяни знов будуть сюди пхатися».

«Для нас прийнятний лише вивід російських військ з усіх тимчасово окупованих територій України», - зазначив Секретар РНБО, додавши, що всі інші пропозиції – «тільки відкладання розв’язання проблеми», і українське суспільство цього не сприйматиме.

«Нам треба раз і назавжди поставити крапку з урахуванням того, що на  боці України весь цивілізований світ», - наголосив О. Данілов.