Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату23.08.2022, 11:36

О. Данілов: Ми обов’язково звільнимо всі тимчасово окуповані території

Україна обов’язково поверне всі тимчасово окуповані території. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов у коментарі «24 каналу».

«Позиція Президента України – вся наша земля буде звільнена. Черговість і темпи визначають військові, - сказав О. Данілов. – Ми розуміємо, у який спосіб нам досягати результатів, і вони обов’язково будуть».

«Ми своє все повернемо, і не тільки Крим, – і Херсон, і Донецьк, і Луганськ, і всі інші міста, які захопили терористи, - сказав він. - Робимо все можливе і неможливе, аби якомога швидше звільнити територію України від російських терористів». «Це наше завдання – повернути всі наші території станом на 1991 рік», - додав він.

У контексті завдання Збройними Силами України ударів по Антонівському мосту на Херсонщині, О. Данілов заявив, що «ми будемо робити все від нас залежне, щоб вони не користувалися нашою інфраструктурою для досягнення своїх військових цілей». «Ми їх знищували, знищуємо і будемо надалі знищувати», - додав він.

«Хай зберуть свої речі і відправляться до себе, поки кримський міст ще у працюючому стані. І чим швидше це буде, тим для них це буде краще», - додав він.