Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату21.07.2022, 17:05

Керівник служби з питань інформаційної та кібербезпеки Апарату РНБО України зустрілася із директором ФБР США

NSDC_FBI_1.jpegКерівник служби з питань інформаційної та кібербезпеки Апарату РНБО України - секретар НКЦК Наталія Ткачук у складі української делегації, до якої також увійшли представники Служби безпеки України, Держспецзв’язку, Національної поліції та Генеральної прокуратури України, зустрілася із директором Федерального бюро розслідувань США Крістофером Реєм.

У ході зустрічі пан Рей наголосив, що співпраця з Україною є пріоритетом для США та подякував українським партнерам за ефективну взаємодію, зокрема у сфері кібербезпеки.

Українська сторона висловила вдячність за підтримку України у подоланні кіберзагроз з боку країни-терориста, а також надзвичайно плідну роботу представників офісу ФБР в Україні.

Зустріч відбулася в рамках IX Міжнародної конференції з кібербезпеки (ICCS), організованої ФБР США, що проходила з 18 до 20 липня ц. р. у місті Нью-Йорк (США) та була присвячена широкому колу питань протидії кіберзагрозам.NSDC_FBI_2.jpeg

Під час конференції відбулася панельна дискусія на тему: «Перебуваючи в кібероблозі - як Україна веде боротьбу на віртуальному фронті», у якій взяли участь Наталія Ткачук, начальник ДКІБ СБУ Ілля Вітюк, заступник Голови Держспецзв’язку Віктор Жора та заступник керівника Департаменту Кіберполіції Андрій Шаронов.

У конференції також взяли участь директор АНБ та командувач Кіберкомандування США генерал Пол Накасоне, заступник Генерального прокурора США Ліза Монако, заступник Міністра національної безпеки США Роберт Сільверс, а також інші високопосадовці правоохоронних органів США, представники наукових кіл та приватного IT-сектору.