Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату16.06.2022, 22:18

О. Данілов: Питання Білорусі знаходиться на контролі у Президента України

Питання можливого повторного вторгнення з території Білорусі знаходиться на контролі у Президента України Володимира Зеленського. Про це заявив Секретар РНБО України Олексій Данілов в ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів».

За словами Секретаря РНБО України, вчора було проведено засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, присвячене, зокрема, даному питанню. «Вчора Президент зібрав Ставку, і проговорювалось саме це питання – питання Білорусі. Давали оцінку всі органи, які до цього дотичні, – що там відбувається, в якому стані знаходиться військо Білорусі, скільки там військових рф, які плани», - зазначив він, додавши, що «все це знаходиться на контролі у Президента».

О. Данілов повідомив, що за результатом засідання було дано доручення відповідним органам щодо проведення перевірки стану підготовки фортифікаційних споруд у чотирьох областях. «Буде відбуватися перевірка у чотирьох областях стану підготовки – у разі якщо будуть повторні виклики для нашої країни, - сказав він. - Усе це відпрацьовується кожного дня».

Секретар РНБО України наголосив на тому, що «ми розуміємо, що відбувається в Білорусі, в рф», однак проводиться «дуже багато закритої роботи, про яку ми не звітуємо суспільству».

Посилання на ефір.