Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату22.12.2021, 15:00

О. Соловйов у рамках робочої поїздки до Волинської області відвідав КП «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради»

Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексій Соловйов 21 грудня 2021 року в рамках робочої поїздки до Волинської області відвідав комунальне підприємство «Ківерцівська центральна лікарня Ківерцівської міської ради», яке зокрема є опорним медичним закладом для госпіталізації пацієнтів з COVID-19.

Під час зустрічі з завідувачами відділень стаціонару, адміністрацією лікарні на чолі з генеральним директором Михайлом Слижуком було обговорено актуальні питання функціонування закладу та медичної галузі. О.Соловйов оглянув приймальне відділення, акушерсько-гінекологічне та інфекційне відділення стаціонару, поспілкувався з пацієнтами, які отримують лікування внаслідок захворювання на COVID-19.

Sol_Lik-2.jpegО. Соловйов відзначив високий рівень менеджменту медичного закладу та пацієнтоорієнтованості, гарні умови перебування пацієнтів, професіоналізм лікарів та молодших спеціалістів з медичною освітою, що загалом свідчить про готовність закладу працювати в умовах реформи фінансування медичної галузі.

Заступник Секретаря РНБО України також підкреслив, що для забезпечення мешканців окремих територіальних громад доступною якісною медичною допомогою важливим є запровадження модернізованої системи взаємодії центральної та місцевої влади, що передбачено рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 15 квітня 2021 року «Про заходи державної регіональної політики на підтримку децентралізації влади», уведеним у дію Указом Президента України від 29 квітня 2021 року № 180.