Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату01.11.2021, 13:15

Фахівці Апарату РНБО України взяли участь у міжнародній конференції з питань захисту об’єктів критичної інфраструктури

28-30 жовтня ц.р. в місті Яремче Івано-Франківської області відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція «Становлення та перспективи розвитку державної системи захисту критичної інфраструктури в Україні». Захід організовано ОБСЄ спільно з СБУ під егідою Ради національної безпеки і оборони України, за підтримки Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника.

01112021_2.jpgУчасники конференції обговорили поточний стан законопроєкту України «Про критичну інфраструктуру», обмінялися думками щодо ролі і місця державних органів та сектору безпеки і оборони у загальній національній системі захисту об’єктів критичної інфраструктури.

Керівник служби з питань безпеки критичної інфраструктури Апарату РНБО України Ірина Тимошенко наголосила на важливості ухвалення законопроєкту «Про критичну інфраструктуру», розробленого на виконання рішення РНБО України, та зареєстрованого в парламенті. За її словами, цей документ сприятиме розбудові дієвої системи захисту і безпеки об’єктів критичної інфраструктури держави.

«Прийняття закону про критичну інфраструктуру дозволить чітко визначити правила реагування на кризові ситуації та вибудувати ефективну взаємодію державних органів у системі захисту об‘єктів критичної інфраструктури», - додала І. Тимошенко.