Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату21.10.2021, 14:14

В Апараті РНБО України відбулася зустріч з представником Міжнародного секретаріату НАТО М. Кожієлом

kozhiel-2.jpgФахівці Апарату Ради національної безпеки і оборони України зустрілися з делегацією НАТО на чолі з керівником відділу з питань Комплексного пакету допомоги для України Операційного департаменту Міжнародного секретаріату НАТО Марчіном Кожієлом.

Під час зустрічі сторони обговорили питання моніторингу реалізації Стратегії національної безпеки України та стану розробки стратегічних документів щодо планування у сфері національної безпеки і оборони, які визначатимуть шляхи та інструменти її реалізації.

Також сторони приділили особливу увагу стану реформування сектору безпеки і оборони в рамках Річної національної програми під егідою Комісії Україна-НАТО на 2021 рік і питанню діяльності Спільної робочої групи Україна-НАТО з питань воєнної реформи.

kozhiel-3.jpgУ свою чергу, М. Кожієл відзначив, що темпи і прогрес України у розробці відомчих стратегічних документів «є вражаючими». Також він запевнив у готовності союзників надавати усю можливу допомогу в процесі імплементації зазначених документів та наголосив на актуальності відповідного перегляду Комплексного пакету допомоги НАТО для України. Пан Кожієл також наголосив на важливості відновлення консультацій високого рівня в рамках Спільної робочої групи Україна-НАТО з питань воєнної реформи.