Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату13.09.2021, 12:39

Фахівці Апарату РНБО України беруть участь у спільних з НАТО командно-штабних навчаннях «Непорушна стійкість»

Фахівці Апарату Ради національної безпеки і оборони України беруть участь у спільних з НАТО командно-штабних навчаннях «Непорушна стійкість» з протидії гібридним загрозам критичній інфраструктурі у Чорноморському регіоні (м. Одеса), які триватимуть цього тижня.navch.jpg

Проведення навчань є складовою схваленого у квітні 2019 року у Вашингтоні рішення міністрів закордонних справ держав-членів НАТО щодо підтримки України у протистоянні гібридним викликам у Чорноморському регіоні.

navch_1.jpg

Навчання проводяться Кабінетом Міністрів України спільно з Центром передового досвіду НАТО з енергетичної безпеки та за підтримки Вищої морської школи США у рамках Платформи Україна-НАТО з вивчення досвіду протидії гібридній війні.

Мета навчань – розбудова стійкості системи державних органів України у сфері протидії гібридним загрозам та кризового реагування за рахунок посилення міжвідомчої і цивільно-військової співпраці, планування та забезпечення готовності.

До участі у навчаннях залучатимуться органи сектору безпеки і оборони України, установи, що здійснюють координацію кризового управління, а також оператори енергетичної та іншої критичної інфраструктури.