Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату10.09.2021, 13:45

Відбулася зустріч Секретаря РНБО України з Послом Японії в Україні

Відбулася зустріч Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова з Надзвичайним і Повноважним Послом Японії в Україні Такаші Кураї на запрошення пана Посла.

О. Данілов наголосив, що розвиток партнерських двосторонніх взаємин є важливим елементом зовнішньої політики України, і подякував за послідовну політику Японії щодо підтримки суверенітету та територіальної цілісності нашої країни.

Posol_1.jpgПід час зустрічі було обговорено широке коло питань українсько-японських відносин, зокрема, щодо спільних довгострокових економічних проектів та залучення інвестицій.

Особливу увагу було приділено питанню поглиблення двосторонньої співпраці між безпековими відомствами двох держав у сфері кібербезпеки. Зокрема зазначалося, що обидві країни потерпають від значної кількості кібератак, які спрямовані на об’єкти критичної інфраструктури та державний сектор. Так, щотижня в Україні фіксується 45000 таких кібератак.

О. Данілов подякував пану Такаші Кураї за внесок у розбудову українсько-японських взаємин. Пан Посол завершує каденцію в Україні.