Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату09.09.2021, 14:06

О. Данілов провів зустріч зі слухачами курсу вищого керівного складу стратегічного рівня (L-4) НУО України імені Івана Черняховського

NUO-course (3).jpgСекретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів зустріч зі слухачами курсу вищого керівного складу стратегічного рівня (L-4) Національного університету оборони України імені Івана Черняховського.

Під час зустрічі, що відбулася у Головному ситуаційному центрі при РНБО України, військовослужбовців було ознайомлено з роботою Центру та продемонстровано його можливості для прийняття ефективних рішень. «Сьогодні потужності Центру дозволяють у режимі реального часу оцінювати ситуацію та оперативно реагувати на безпекові виклики», - зазначив Секретар РНБО України.

О. Данілов привітав слухачів провідного ВНЗ з початком нового навчального року і побажав їм успіхів у навчанні та подальших професійних здобутків. При цьому він підкреслив, що одним з важливих чинників інтеграції України в НАТО є знання військовослужбовцями англійської мови, і це має бути враховано при плануванні сучасного навчального процесу.

NUO-course (1).jpgПід час зустрічі відбувся обмін думками щодо шляхів розбудови різних родів військ, розробок перспективних видів озброєння та військової техніки. Окремо Секретар РНБО України торкнувся питання важливості кібернетичної складової у системі національної безпеки.

Також було обговорено питання матеріально-технічного забезпечення військовослужбовців, зокрема, йшлося про необхідність вирішення питання щодо надання їм житла.