Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату18.06.2021, 14:26

О. Данілов нагородив медичних працівників відзнаками РНБО України

Напередодні Дня медичного працівника Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів зустріч з провідними фахівцями, лікарями та представниками середнього та молодшого медичного персоналу.

О. Данілов наголосив, що у сучасних реаліях військового конфлікту і боротьби з пандемією COVID-19 роль медиків є визначальною. «Медичний фронт боротьби сьогодні – один з ключових. Ви бороните Україну так само, як українські воїни на фронті на Сході нашої країни», - наголосив він.

Секретар РНБО України висловив подяку за їх непросту щоденну працю з порятунку життів.

nagorod 18062021.jpgЗа особистий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони України, зразкове виконання службових обов’язків, професіоналізм та з нагоди Дня медичного працівника О. Данілов нагородив медичних працівників відзнаками РНБО України.

Зокрема нагрудним знаком «Захиснику України» нагороджено завідувача кафедрою епідеміології Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького Наталію Виноград, завідувача кафедрою інфекційних хвороб Національного медичного університету імені О.О.Богомольця Ольгу Голубовську, завідувача кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Національного медичного університету імені О.О.Богомольця Сергія Дуброва.

nagorod1.jpgМедаллю «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» ІІІ ступеня нагороджено:

Загалом в Україні відзнаки РНБО отримали 120 медичних працівників з усіх областей країни.