Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату05.05.2021, 12:09

О. Данілов: Україна готова посилити співпрацю з країнами Балтії у сфері кібербезпеки

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів зустріч з Надзвичайним та Повноважним  Послом Естонської Республіки в Україні Каімо Кууском.

posol estonii 05052021_2.jpgПід час зустрічі сторони обговорили актуальні питання двостороннього безпекового співробітництва та перспективи його подальшого розширення.

Секретар РНБО України високо оцінив допомогу з боку Естонії Україні у складних реаліях гібридної війни, що її веде проти нашої держави Російська Федерація.

О. Данілов наголосив на актуальності розширення двосторонньої співпраці з країнами Балтії, зокрема, з Естонією, у сфері кібербезпеки. «Україна знаходиться на передовій боротьби з гібридною агресією, - сказав він. – І наше завдання – посилити співпрацю у сфері кіберзахисту зі структурами та країнами-членами НАТО, оскільки РФ останнім часом значно активізувала інформаційну війну».

posol estonii 05052021_1.jpg

У цьому контексті Секретар РНБО України висловив зацікавленість у максимальному посиленні практичної співпраці з кіберцентром НАТО в Естонії.

Своєю чергою, пан Посол зазначив, що Естонія зацікавлена у розвитку двосторонньої співпраці з Україною у сфері кібербезпеки.