Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату02.04.2021, 10:06

Секретар РНБО України О. Данілов провів зустріч із Послом Канади в Україні Л. Ґаладзою

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Ларисою Ґаладзою.

Під час зустрічі сторони обговорили актуальні питання двостороннього безпекового співробітництва. Сторони також обмінялися думками щодо безпекової ситуації в регіоні, зокрема, в контексті ескалації російського впливу на сусідню Білорусь та підготовки до російсько-білоруських стратегічних навчань «Запад-2021».

За словами О. Данілова, Апарат РНБО України здійснює цілодобовий моніторинг ситуації та розробляє різні сценарії реагування на розвиток подій. «РФ, на жаль, не має наміру припиняти спроби дестабілізації ситуації в регіоні», - зазначив він, додавши, що підтримка з боку стратегічних партнерів України є вкрай важливою для протидії російській гібридній загрозі.

Posol Kanady_1.jpgСекретар РНБО України висловив подяку канадській стороні за всебічну допомогу нашій державі. «Канада – це наш надійний друг і партнер», - сказав він.

Своєю чергою, Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні відзначила рішучість України у питаннях санкційної політики та заявила про незмінність підтримки з боку Канади нашої держави на шляху до відновлення територіальної цілісності і суверенітету над тимчасово окупованими територіями.