Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату29.01.2021, 12:13

Заступник Секретаря РНБО України О. Соловйов провів зустріч з керівниками Товариства Червоного Хреста України та Уповноваженою Президента України з питань волонтерської діяльності

Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексій Соловйов провів зустріч з керівниками Товариства Червоного Хреста України та Уповноваженою Президента України з питань волонтерської діяльності Наталією Пушкарьовою.

Під час зустрічі було обговорено план дій з вакцинації громадян України від COVID-19. Зокрема йшлося про можливості координації зусиль для запобігання розповсюдженню епідемії коронавірусної хвороби та залучення Товариства Червоного Хреста України до проведення оцінки поширеності COVID-19 серед населення України.

Крім того, було обговорено фінансові аспекти процесу вакцинації і можливі спільні дії задля підвищення обізнаності населення про вакцину.

«Червоний Хрест України як найбільша гуманітарна організація країни готовий співпрацювати з державними органами у питаннях вакцинації населення, адже від цього залежить здоров’я мільйонів людей», – зазначив генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України Максим Доценко.