Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату17.09.2020, 17:16

Секретар РНБО України Олексій Данілов провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Індія в Україні Партха Сатпатхі

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Індія в Україні Партха Сатпатхі.

«Світ постав перед новими викликами, і ми могли б спільно напрацьовувати відповіді на них», - сказав на початку зустрічі Секретар РНБО України.

Він подякував Індії за сприяння у протидії поширенню епідемії COVID-19 в Україні і зазначив, що в Україні уважно стежать за розробкою індійськими та британськими фахівцями вакцини проти коронавірусної хвороби.

Своєю чергою, пан Посол висловив готовність індійської сторони і надалі надавати Україні всебічну допомогу у боротьбі з COVID-19.

posol Indii.jpg

Сторони констатували успішне партнерство та обговорили перспективи практичної взаємодії, зокрема, у сфері військово-технічного співробітництва.

У цьому контексті Секретар РНБО України повідомив про утворення в Україні Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України на чолі з Віце-прем’єр-міністр України Олегом Уруським, яке відповідатиме за формування і реалізацію військово-промислової політики, а також розвиток космічної галузі.

«Наше завдання – дати потужний поштовх активізації двосторонньої співпраці у цій сфері», - зазначив О. Данілов.