Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату29.07.2020, 11:44

Перший заступник Секретаря РНБО України М. Коваль взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення Дня Сил спеціальних операцій ЗСУ

Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України генерал-полковник Михайло Коваль взяв участь в урочистостях з нагоди відзначення четвертої річниці створення Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

SSO_3.jpgВітаючи воїнів-спецпризначенців та ветеранів Сил спеціальних операцій ЗСУ з професійним святом, М. Коваль підкреслив, що сьогодні бійці ССО є справжньою елітою Збройних Сил України.

«Ви не на словах, а на ділі довели самовіддане служіння державі», - зазначив він, висловивши подяку бійцям та побажавши їм «виконувати першу заповідь солдата - завжди повертатися живими додому».

SSO_6.jpgЗа особистий внесок у справу гарантування національної безпеки і оборони, зразкове виконання службових обов’язків, професіоналізм та з нагоди відзначення Дня Сил спеціальних операцій Збройних Сил України М. Коваль за дорученням Секретаря РНБО України Олексія Данілова нагородив військовослужбовців військової частини А 0987 відзнаками РНБО України – медалями «Відзнака Ради національної безпеки і оборони України» І-ІІІ ступенів.

Фотогалерея