Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату21.06.2020, 14:12

О.Данілов: Президента України Володимира Зеленського в повному обсязі поінформовано про вибух будинку

Президента України Володимира Зеленського в повному обсязі поінформовано про вибух будинку у Дарницькому районі столиці, внаслідок якого загинули люди. Про це повідомив журналістам Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, який перебуває на місці події.

Глава держави, сказав Секретар РНБО України, в повному обсязі поінформований про стан справ. О. Данілов наголосив, що буде проведено всебічне розслідування причин трагедії.

За інформацією Міністерства внутрішніх справ України, сьогодні о 10:00 у Дарницькому районі Києва по вул. Соломії Крушельницької, 1/5 у 9-поверховому житловому будинку стався вибух, внаслідок якого сталося руйнування четвертого - восьмого поверхів, двоє людей загинуло, трьох деблокували.

Працює штаб з ліквідації надзвичайних ситуацій, задіяно більш ніж 400 осіб особового складу – поліція та рятувальники, а також 60 одиниць техніки. На місце події терміново прибули Секретар РНБО України Олексій Данілов, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, глава Нацполіції Ігор Клименко, глава ДСНС Микола Чечоткін.
Очільник МВС Арсен Аваков заявив, що правоохоронці розглядають дві робочі версії вибуху багатоповерхівки: вибух газу або вибуховий пристрій.