Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату27.05.2020, 17:59

Секретар РНБО України О. Данілов провів зустріч з Тимчасово повіреною у справах США в Україні К. Квін

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів зустріч з Тимчасово повіреною у справах США в Україні Крістіною Квін.

Під час зустрічі сторони обговорили поточний стан двостороннього співробітництва у секторі безпеки і оборони України. Особливу увагу під час зустрічі було приділено питанню розширення співробітництва у сфері кібербезпеки.

О. Данілов підкреслив пріоритетність для України побудови потужної системи кібербезпеки та кіберзахисту. «У цьому напрямі ми маємо рухатись максимально швидко. Наступні війни - це війни кібернетичні, біологічні і протистояння у космосі, що вимагає від держави принципово нових підходів і концепцій в сфері національної безпеки», - підкреслив Секретар РНБО України.

О. Данілов також подякував американській стороні за готовність допомогти у проведенні аналізу Стратегії кібербезпеки, зазначивши, що підходи РНБО України до розробки стратегії подібні до позиції США в сфері кіберзахисту.

Своєю чергою, К. Квін привітала посилення координуючої ролі Національного координаційного центру кібербезпеки, і запевнила в готовності надати всебічну експертну та практичну допомогу від США Украіні у сфері кібербезпеки.

К. Квін також запевнила у незмінності підтримки України Сполученими Штатами Америки на шляху реформ, та висловила готовність до подальшого розширення двосторонньої співпраці.

Фотогалерея