Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату05.03.2020, 14:25

Президент України Володимир Зеленський та Секретар РНБО України Олексій Данілов відвідали Медичний центр Національної гвардії у смт Нові Санжари

Президент України Володимир Зеленський, Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та головний санітарний лікар України Віктор Ляшко відвідали Медичний центр Національної гвардії у смт Нові Санжари Полтавської області, де завершилася обсервація евакуйованих з китайського міста Ухань українців та іноземних громадян.

За період меднагляду у жодної людини, що прибула з Китаю, не було виявлено захворювання на коронавірус, тому всі вони можуть повертатися до звичайного життя.

Глава держави зустрівся з громадянами на майданчику перед корпусом, у якому вони перебували. В. Зеленський побажав усім присутнім здоров’я та привітав їх із тим, що всі вони завершують обсервацію з добрим самопочуттям. Він подякував евакуйованим за терпіння й те, що вони мужньо витримали карантин і всі події, що були з ним пов’язані.

В. Зеленський також подякував лікарям, працівникам Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Національній гвардії, МВС, голові Полтавської обласної державної адміністрації, а також Міністерству охорони здоров’я. «Молодці, справді добре попрацювали», – сказав Президент.

Крім того, Глава держави висловив подяку екіпажу літака, який здійснював евакуацію громадян з Китаю й теж був направлений на обсервацію.

В. Зеленський у спілкуванні з журналістами на території медцентру відзначив, що раніше Україні не доводилося стикатися з необхідністю евакуації своїх громадян з інших країн через епідемію. Але всі відомства працювали злагоджено і впоралися з ситуацією.

«Всі дуже швидко об’єдналися – ДСНС, МВС, від нас – обласна державна адміністрація. Не все було добре в інших правоохоронних органів, які повинні були працювати», – зауважив Володимир Зеленський.

Президент України Володимир Зеленський сьогодні перебуває з робочою поїздкою на Полтавщині.

Глава держави ознайомився з перебігом будівництва першої бетонної автодороги в Україні Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка, яка споруджується в рамках Національної програми «Велике будівництво».

Крім того, Президент України ознайомиться з реконструкцією приймального відділення Полтавської обласної клінічної лікарні під відділення невідкладних станів та зустрінеться з представниками малого та середнього бізнесу Полтавщини.

Фотогалерея