Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату17.01.2020, 14:25

НКЦК оперативно організував роботу щодо забезпечення сталої роботи порталу career.gov.ua і належного захисту персональних даних

У п'ятницю в Апараті Ради національної безпеки і оборони України відбулося позачергове засідання робочої групи з реагування на кіберінциденти та протидії кібератакам на державні інформаційні ресурси при Національному координаційному центрі кібербезпеки (НКЦК).

Члени робочої групи - представники Служби безпеки України, Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України, Департаменту Кіберполіції Національної поліції України, фахівці Апарату РНБО України, розглянули питання щодо вразливості Єдиного порталу вакансій (career.gov.ua) Національного агентства України з питань державної служби, що призвело до витоку частини персональних даних українських громадян.

На засіданні також був присутній керівник Національного агентства України з питань державної служби Олександр Стародубцев.

НКЦК оперативно організував роботу щодо виявлення вразливості, подолання її наслідків та забезпечення сталої роботи порталу career.gov.ua і належного захисту персональних даних.

У ході засідання також було наголошено на важливості питань кібербезпеки у процесах цифрової трансформації держави та необхідності забезпечення органами державної влади належного кіберзахисту власних інформаційних систем.