Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату18.12.2019, 13:10

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів зустріч з Тимчасовим повіреним у справах США в Україні Вільямом Тейлором

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів зустріч з Тимчасовим повіреним у справах США в Україні Вільямом Тейлором.

О. Данілов подякував США за послідовну політику щодо підтримки суверенітету та територіальної цілісності нашої країни і за допомогу, яку надають Україні Сполучені Штати, зокрема, в безпековому секторі.

Під час зустрічі було обговорено питання двосторонньої співпраці та перспективні напрями співробітництва, зокрема, наголошувалося на важливості активізації взаємин у сфері кібербезпеки. «Сьогодні кіберзагрози виходять на перший план, і всі країни мають бути готові протидіяти їм», - сказав Секретар РНБО України.

Сторони обмінялися думками щодо поточної безпекової ситуації в Європі та світі в контексті агресії проти України.

Секретар РНБО України та Тимчасовий повірений у справах США в Україні обговорили підсумки переговорів у Нормандському форматі за участі Президента України Володимира Зеленського.

О. Данілов та В. Тейлор також обговорили питання євроатлантичної інтеграції України у контексті практичної співпраці нашої держави з Альянсом.

Своєю чергою, Тимчасовий повірений у справах США в Україні запевнив у незмінності підтримки України з боку США і висловив готовність і надалі поглиблювати двосторонню співпрацю.

Фотогалерея