Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату04.12.2019, 16:02

Згідно з дорученням Президента України В. Зеленського в Апараті РНБО України відбулися засідання робочих груп щодо вдосконалення роботи Головного ситуаційного центру

Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Демедюк провів засідання робочих груп з питань енергетичної, соціальної та гуманітарної безпеки щодо вдосконалення роботи Головного ситуаційного центру.

Наради, що відбулися в Апараті РНБО України, було організовано відповідно до доручення Глави держави.

Виконавцям було презентовано модель роботи Головного ситуаційного центру України, зокрема у частині вимог до інформації та даних, що передаються до нього, а також маршрутів передачі таких даних.

Під час засідань було обговорено пропозиції стосовно вдосконалення роботи Головного ситуаційного центру України і впровадження на рівні державних органів та компаній єдиного підходу до процесу збору, передачі та накопичення даних.

Представники Апарату РНБО України наголосили на необхідності накопичення та узагальнення у Головному ситуаційному центрі виключно достовірних верифікованих даних, на підставі яких ухвалюватимуться стратегічні рішення у сферах національної безпеки.