Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату02.12.2019, 13:36

Олексій Данілов: Фейк про «секретний лист» щодо «державної стратегії реінтеграції Донбасу» - частина інформаційної кампанії, мета якої - послабити позиції української сторони у переговорному процесі

«Нісенітниця про «секретний лист» Секретаря РНБО щодо так званої «державної стратегії реінтеграції Донбасу», - не випадковий фейк, а частина великої інформаційної кампанії. Кампанії, яка ведеться проти України в рамках психологічної спецоперації з метою послабити позиції української сторони у переговорному процесі», - заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов в інтерв'ю сайту СЕГОДНЯ.ua.

«Логічно припустити, що підгодовується певний стан суспільної думки на окупованих територіях, - сказав Секретар РНБО України. - Очевидно, що йдеться про залякування населення у непідконтрольних українській владі містах і селах з метою створення максимальних перешкод їх інтеграції і поверненню до «материкової» України».

«Нашою відповіддю на подібні провокації буде розробка комплексної державної стратегії реінтеграції Донбасу, про важливість якої нещодавно заявив Президент України Володимир Зеленський. Повністю поділяю позицію Глави держави про важливість її прозорості та публічності, консенсусного підходу до розробки цього надважливого документу, та його реалістичності», - сказав він.