Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату05.11.2019, 16:29

Секретар РНБО України Олексій Данілов провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Індія в Україні Партха Сатпатхі

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Індія в Україні Партха Сатпатхі.

Під час зустрічі сторони обговорили актуальні питання двостороннього співробітництва та обмінялися думками щодо їх подальшого розвитку, зокрема, надання діалогу на високому політичному рівні нових імпульсів.

О. Данілов наголосив, що Індія залишається одним з ключових зовнішньоекономічних та зовнішньополітичних партнерів України у світі, і українська влада зацікавлена в активізації двосторонньої співпраці за всіма чинними та перспективними напрямами.

Сторони констатували взаємовигідне партнерство у сфері військово-технічного співробітництва. О. Данілов висловився за подальше поглиблення співпраці у цій сфері, а також за розвиток співробітництва у галузі ІТ-рішень та цифровізації.

Своєю чергою, пан Посол наголосив, що економічні та гуманітарні зв'язки між нашими країнами тривалі та міцні, і є перспективи розширення сфер співпраці. За його словами, Індія, зокрема, готова ділитися досвідом розвитку і підтримки ІТ-галузі та систем електронного врядування.

Фотогалерея