Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату09.10.2019, 15:09

Президент України В. Зеленський разом із Секретарем РНБО України О.Даніловим відвідали ХVІ Міжнародну спеціалізовану виставку «Зброя та безпека – 2019»

Президент України Володимир Зеленський разом із Секретарем Ради національної безпеки і оборони України Олексієм Даніловим відвідали ХVІ Міжнародну спеціалізовану виставку засобів захисту, озброєння, військової та спеціальної техніки, технологій і товарів подвійного використання «Зброя та безпека - 2019».

Українська експозиція представлена 36 підприємствами ДК «Укроборонпром»; 23 підприємствами ГО «Ліга оборонних підприємств України», 2 підприємствами Державного космічного агентства України. У виставці беруть участь більш як 130 інших державних і приватних підприємств ОПК і суміжних галузей; свої експозиції представлять відомчі науково-освітні заклади МВС України, Міноборони (5 установ), СБУ, ДСНС (5 установ), Міносвіти і науки України (10 установ).

Глава держави і Секретар РНБО України ознайомилися зі зразками вітчизняної зброї та техніки, а також відвідали національні павільйони країн-учасниць заходу. «Підприємства українського оборонно-промислового комплексу виробляють сучасну й ефективну зброю та техніку, які є одними з найкращих у світі», - сказав О. Данілов, висловивши сподівання, що взаємовигідна міжнародна співпраця в сфері ВПК сприятиме зміцненню оборонного потенціалу України та її партнерів.

Цьогорічна виставка об'єднала в єдиний комплексний захід кілька міжнародних виставок, присвячених повному переліку питань безпеки - від національної до особистої:

- «Зброя та безпека» - виставка озброєння, військової і спеціальної техніки;

- «Expert Security» - виставка індустрії безпеки;

- «Технології захисту/ПожТех» - виставка засобів рятування та пожежної безпеки.

Очікується, що у виставці візьмуть участь 372 учасники, зокрема, 48 іноземних - з США, Польщі, Данії, Фінляндії, Бельгії, Білорусі, Австрії, Чехії, Туреччини, Німеччини, Італії, Латвії, Хорватії, Ізраїлю, Китаю, Казахстану.

У рамках виставки відбудуться 36 заходів науково-практичного і навчального характеру.

Переглянути фотогалерею