Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату25.09.2019, 16:23

Секретар РНБО України Олександр Данилюк провів зустріч з екс-держсекретарем Військово-морських сил США, старшим радником США з питань військово-промислового комплексу України Дональдом Вінтером

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олександр Данилюк провів зустріч з екс-держсекретарем Військово-морських сил США, старшим радником США з питань військово-промислового комплексу України Дональдом Вінтером.

О. Данилюк та Д. Вінтер наголосили на важливості структурних реформ у секторі безпеки і оборони України відповідно до стандартів НАТО, що, на їх думку, сприятиме посиленню оборонних спроможностей держави, адекватному і гнучкому реагуванню на загрози національній безпеці.

Сторони обговорили питання щодо розвитку Військово-Морських Сил Збройних Сил України, зокрема, нарощування спроможностей військово-морського флоту.

Під час зустрічі також йшлося про нову стратегію національної безпеки та реформування ДК «Укроборонпром». Секретар РНБО України повідомив, що завдяки оптимізації роботи «Укроборонпром» стане конкурентоздатним як всередині країни, так і на зовнішніх ринках.

Фотогалерея