Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату23.09.2019, 14:37

Секретар РНБО України Олександр Данилюк провів зустріч із делегацією з Канади

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк провів зустріч із канадською делегацією з питань оцінки та підтримки впровадження реформ у сфері безпеки і оборони України на чолі з Послом Канади в Україні Романом Ващуком.

Під час зустрічі сторони обговорили стан імплементації реформ силових органів України, зокрема, Служби безпеки України, Національної поліції, а також реформування ДК «Укроборонпром».

Крім того, Олександр Данилюк наголосив, що завдяки запланованим істотним змінам РНБО України стане провідною державною інституцією, яка розроблятиме концепції забезпечення національної безпеки в усіх сферах, а також координуватиме роботу інших держорганів у сфері нацбезпеки та наглядатиме за реалізацією відповідних рішень. «Передовсім, маємо відійти від моделі ситуативного реагування на загрози. Важливо системно аналізувати та прогнозувати потенційні кризи. Для цього уже працюємо над стратегію, яка б комплексно відповідала на ключові виклики сьогодення», - підкреслив Секретар РНБО України.

Своєю чергою, представники делегації поділилися досвідом реформування силових органів у Канаді.

Сторони домовилися про співпрацю в рамках впровадження реформ у секторі безпеки і оборони України.

 Фотогалерея