Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату13.09.2019, 16:52

Секретар РНБО України Олександр Данилюк провів ряд зустрічей у рамках роботи 16-ї Щорічної Зустрічі YES «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі»

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк провів ряд зустрічей у рамках роботи 16-ї Щорічної Зустрічі YES «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі».

Зокрема, Секретар РНБО України обговорив з групою американських експертів та дипломатів з «Атлантичної ради» безпекову ситуацію в Центрально-Східному регіоні, основні виклики та шляхи реагування на них.

Під час розмови зі спеціальним радником Президента Єврокомісії у відносинах з Україною Елмаром Броком, сказав О. Данилюк, «предметно обговорили ключові реформи, ініційовані командою Президента України Володимира Зеленського, та сприяння з боку Європейського Союзу у їх реалізації».

«Майданчик цьогорічної зустрічі YES зібрав понад пів тисячі політиків, дипломатів, бізнесменів та експертів із 26 країн світу, - зазначив Секретар РНБО України. - Чудова нагода серед такого потужного інтелектуального десанту обговорити роль та місце України у системі міжнародних альянсів, шляхи реагування на існуючі загрози та можливості зміцнення демократичних інституцій світу».

«Приємно зустріти тут добрих друзів України та познайомитися з новими», - підсумував він.

Фотогалерея