Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату12.09.2019, 10:21

Заступник Секретаря РНБО України Сергій Кривонос бере участь у роботі Міжнародної виставки обладнання для оборони та безпеки 2019 у Лондоні

Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос 10-13 вересня ц.р. бере участь у роботі одинадцятої Міжнародної виставки обладнання для оборони та безпеки 2019 (DSEI 2019) у Лондоні (Сполучене Королівство Великої Британії і Північної Ірландії).

С. Кривонос наголосив на «височайшому інтересі» відвідувачів та делегацій до «військово-морського, сухопутного, охоронного та аерокосмічного обладнання та послуг», які демонструються у виставкових залах та на морських кораблях.

Водночас Заступник Секретаря РНБО України висловив думку про важливість більш активної участі українських виробників військової техніки у виставках такого рівня. «Потрібна більша підтримка та допомога з боку держави участі в таких заходах», - сказав він, додавши, що це сприятиме зростанню обсягів продажу вітчизняної продукції оборонного призначення і, відповідно, надходжень до державного бюджету.

С. Кривонос також планує провести багато «важливих та стратегічних для України зустрічей, спрямованих на підвищення обороноздатності та поглиблення співпраці з нашими партнерами».