Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату15.08.2019, 19:40

Відбулось представлення колективу Національного інституту стратегічних досліджень директора Національного інституту стратегічних досліджень Олександра Литвиненка

15 серпня Керівник Апарату Офісу Президента України Олексій Дніпров представив нового директора Національного інституту стратегічних досліджень Олександра Литвиненка.

Олександра Литвиненка було призначено на посаду директора Національного інституту стратегічних досліджень Указом Президента України №599/2019. Відповідно до Указу, призначення відбулось з метою посилення аналітико-прогностичного забезпечення здійснення Президентом України, Радою національної безпеки і оборони України повноважень у сфері національної безпеки держави, наукового супроводження вирішення проблемних питань зовнішньої політики, економічного, соціального і суспільно-політичного розвитку України, створення організаційних умов для проведення модернізації та функціонування Національного інституту стратегічних досліджень.

Також Указом призначено Директорові Національного інституту стратегічних досліджень внести у двомісячний строк пропозиції щодо реформування та стратегії розвитку Інституту, передбачивши його реорганізацію та скорочення штатної чисельності працівників.

Під час виступу Олександр Литвиненко визначив пріоритетні напрями діяльності Інституту, зокрема, щодо оборонних досліджень, зовнішньої безпеки, де-окупації тимчасово захоплених територій, досліджень з економічної та кібернетичної безпеки. Він також подякував колективу Інституту, підкресливши, що зважаючи на свій досвід роботи, в тому числі в Інституті стратегічних досліджень, найважливішим завжди були люди, які в ньому працюють.

Фотогалерея